Cookie erbij? (Privacy statement)
Hallo2023! - Word partner
Klik om te bladeren
Klik om de Afterkrant van Hallo2023! te lezen
klik hier om de afterkrant als PDF te downloaden
Hallo2022!

Word ook Partner van Hallo2023!

Partners van Hallo2023! profileren zich nadrukkelijk via het partnerpakket bij een doelgroep van duizenden ondernemers en beslissers uit de regio. Het partnerpakket biedt hoge attentiewaarde voorafgaand A, tijdens B en na het evenement C.

A Voorafgaand aan het evenement

De Partners van Hallo2023! krijgen voorafgaand aan het evenement een logovermelding in promotiemiddelen als de website van Hallo2023! en digitale nieuwsbrieven. Iedere partner krijgt het partnerschapslogo van Hallo2023! om toe te passen in eigen uitingen en om relaties te attenderen dat zij als partner prominent aanwezig zijn op Hallo2023! 

B Tijdens het evenement

Tijdens het evenement krijgen de Partners van Hallo2023! logovermelding op banners en uitingen in de eventlounge. Logo’s worden continu geprojecteerd via beamers en op de beeldschermen. Elke partner krijgt een eigen ‘ontmoetingsplek’, een stand met plafondbanier, voor relaties. Partners hebben de vrijheid om zich, in overleg met de organisatie, te profileren bij de bezoekers met leuke promoties en acties. Partners hebben met 10 personen (medewerkers en relaties) gratis entree. 

C Na het evenement

Na het evenement verschijnt de Terugblik op Hallo! uitgave. Deze gedrukte uitgave (tabloid) valt 2 weken na Hallo2023! in de bus bij circa 5.000 belangstellenden en bezoekers van het evenement. In deze krant krijgt elke partner een  pagina, bestaande uit een 1/2 pagina redactionele aandacht (interview en foto’s) en daarnaast een 1/2 pagina voor een imago-advertentie. De krant is een platform voor de partners van Hallo2023! om zich uitgebreider te presenteren.

De Terugblik op Hallo2023! uitgave wordt verder redactioneel ingevuld met foto’s, columns, interviews en verhalen die op het event door de fotograaf en redacteur van Rodi Media worden afgenomen.

Daarnaast organiseert Hallo! in het voorjaar van 2023 een gezellige afterparty voor alle partners bij Huize De Dieu.

Wij zien u graag als partner van Hallo2023!

De kosten van het partnerpakket zijn € 1.500,- exclusief btw. Uw bedrijf participeert daarmee in een sympathiek en hooggewaardeerd zakelijk evenement.

Wij bieden u als partner branche-exclusiviteit en kunnen daarover voor meerdere jaren afspraken maken.

Meer weten

Wilt u meer weten over het partnerpakket van Hallo2023!? Neem dan contact op met Willem de Haas van TdH strategy+creation, telefoon 072 5115114 of mail naar willem@teamdehaas.nl .

    

ontwerp: TdH [strategy+creation]
realisatie: Netweters
© Hallo2023!
Wijzig cookie-instellingen